Kate Middleton si Printul Willliam au lamurit oficial posibila sarcina a Ducesei de Cambridge

13

De cateva saptamani incoace, publicatiile de peste ocean scriu constant ca Ducesa de Cambridge ar fi insarcinata. Recent, ceea ce pana nu demult a fost doar un zvon, s-a lamurit intr-un cadru oficial.

Dupa o serie de speculatii legate de o posibila sarcina a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton si Printul Willliam au dezmintit aceasta informatie. Nu au facut-o insa printr-o declaratie oficiala, ci printr-un gest care a valorat cat zeci de cuvinte.

In cadrul vizitei oficiale din Noua Zeelanda, Ducele si Ducesa au inclus in program si o scurta inspectie la una dintre cele mai cunoscute podgorii de la poalele muntilor Queenstown. Acolo, Kate si Will au fost serviti cu cu cel mai bun vin al casei, pe care cei doi l-au degustat in fata zecilor de fotografi prezenti la eveniment.

Astfel, tanara mamica a pus capat speculatiilor cum ca ar fi insarcinata. Alcoolul este interzis in perioada de graviditate, iar Kate nu ar fi pus niciodata in pericol viata unui prunc, ceea ce inseamna ca tanarul cuplu regal nu este inca pregatit sa ureze bun venit pe lume unui alt bebelus.

Cei doi nu exclud total aceasta varianta insa. Intr-un scurt interviu acordat recent de Printul William, acesta a marturisit: „Poate ca intr-o zi se va intampla din nou. Dar la momentul potrivit”, anunta perfecte.ro.