Kanye West face complimente impresionante pentru Madonna. Uite ce zice!

5

Rapperul Kanye West considera ca Madonna este cel mai bun artist vizual, acesta precizand, totodata, ca nu este surprins de controversele aparute in legatura cu videoclipurile sale, informeaza contactmusic.com.

Rapperul a laudat-o pe „regina muzicii pop”, dar si pe cei cu care a lucrat pentru ca au ajutat-o pe aceasta sa devina un adevarat fenomen pop, potrivit contactmusic.com.

In timpul unei discutii cu regizorul Steve McQueen pentru publicatia Interview, el a declarat: „Cred ca Madonna este cel mai bun artist vizual pe care l-am avut”.

„Daca observi portofoliul ei, fotografii cu care ea a fost capabila sa lucreze de-a lungul carierei i-au creat imaginea perfecta”, a spus acesta.

Kanye West a vorbit si despre controversele aparute in legatura cu videoclipul sau pentru melodia „Bound 2”, in care logodnica sa, Kim Kardashian, apare goala pe o motocicleta.

„Este un vis si cred ca aceste discutii s-au iscat tocmai din cauza faptului ca oamenii nu se simt confortabil cu visele pe care le au, asadar este greu pentru ei sa se simta comod cu visele altora”, a spus Kanye West.

Considerata „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este „Yeezus”, lansat in iunie 2013.

Kanye West s-a logodit cu Kim Kardashian pe 21 octombrie, in ziua in care starleta implinea 33 de ani, si au impreuna o fetita in varsta de sase luni, North West.

Kim Kardashian este actrita de reality-show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare – provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat – ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari.