Justin Timberlake l-a batut pe LeBron James in cel mai important clasament al anului 2013

52

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake ocupa primul loc in topul celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de editorii revistei GQ, informeaza contactmusic.com.

Justin Timberlake a fost inclus, in noiembrie, si pe lista „Barbatii anului 2013” intocmita de aceeasi publicatie. Cantaretul american i-a depasit in Topul 25 al celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de revista GQ pe cantaretul si producatorul muzical Pharrell Williams si pe actorul Eddie Redmayne, clasati pe pozitiile a doua, respectiv a treia.

Justin Timberlake a fost laudat de editorii revistei GQ pentru faptul ca „a dominat jocul din domeniul elegantei vestimentare” in ultimele 12 luni.

LeBron JamesJucatorul de baschet LeBron James, starul echipei Miami Heat, s-a clasat pe locul al patrulea, in timp ce actorul Justin Theroux, logodnicul actritei Jennifer Aniston, a ocupat locul al cincilea. Topul 10 al celor mai eleganti barbati din 2013 este completat, in ordine, de fostul fotbalist David Beckham, rapperul Kanye West, actorul Tom Hiddleston, actorul Idris Elba si prezentatorul TV Jimmy Fallon. In 2012, cel mai elegant barbat al anului a fost desemnat actorul britanic Daniel Craig.