Justin Bieber spune ca e indragostit lulea. Uite ce poze isi face!

6

Dupa mesajul publicat pe Twitter in seara Oscarurilor, cand a spus ca Selena Gomez este cea mai eleganta printesa din lume, Justin a ramas cu capul in nori.

In cea mai recenta fotografie a sa de pe Instagram, cantaretul apare cu o sapca rosie si o esarfa umflata, de aceeasi culoare.

Alaturi de acest selfie, artistul a adaugat un mesaj in care sustine ca adora momentele in care el si iubita sa, Selena Gomez, se prostesc ca doi indragostiti.

Selena si Justin au redevenit un cuplu in urma cu cateva saptamani, dupa ce acestia au fost despartiti la sfarsitul anului trecut.

Potrivit presei internationale, Justin Bieber ar fi fost motivul din cauza caruia Selena a ajuns intr-un centru de dezintoxicare.

Cei doi sunt aproape nedespartiti de cand au redevenit iubiti si par mai fericiti ca niciodata.http://distilleryimage5.ak.instagram.com/681e050eb39b11e390190ab1266d2131_8.jpg

Selena a revenit la turneul pe care l-a amanat din cauza problemelor de sanatate, iar Justin chiar daca a ramas un baiat rau, pare sa incerce sa se mentina departe de probleme.