Justin Biber dus din nou dupa gratii dupa ce a fumat canabis si a luat droguri

8

Cantaretul canadian Justin Bieber a fumat canabis si a luat comprimate de Xanax inainte de a fi arestat la Miami pentru conducerea periculoasa a automobilului sub influenta alcoolului si a drogurilor, a anuntat joi politia americana.

„Conducea avand in organism Xanax si marijuana atunci cand a fost arestat, saptamana trecuta, de politia din Miami Beach”, a declarat sergentul Robert Hernandez, furnizand presei si o copie cu rezultatele testelor toxicologice ale artistului in varsta de 19 ani.

Aceste date preliminare divulgate de biroul procurorului din regiunea Miami Dade nu precizeaza insa cantitatea de canabis, nici cea de Xanax pe care Justin Bieber le avea in organism.

Tanarul star canadian, implicat in numeroase scandaluri in Statele Unite, este convocat pe 14 februarie la un tribunal din Miami, unde ar trebui sa fie in mod oficial pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenta alcoolului sau a drogurilor, fara permis valid, si pentru opunere la arestare – delicte comise pe 23 ianuarie, dupa o noapte rocambolesca.

Justin Bieber a fost arestat la primele ore ale diminetii, atunci cand participa la o cursa ilegala de automobile intr-o zona rezidentiala din Miami Beach, la bordul unui automobil Lamborghini decapotabil. El ar fi participat la acea cursa alaturi de un tanar rapper din California.

Potrivit procesului verbal intocmit de politie, Justin Bieber, care nu are varsta legala pentru a consuma alcool in Statele Unite (21 de ani), a intampinat dificultati in a executa testul de alcoolemie.

Miercuri seara, cantaretul canadian a pledat nevinovat la cele trei capete de acuzare formulate impotriva sa, intr-o declaratie pe care avocatii lui au prezentat-o unui tribunal din Miami.

In aceeasi zi, tanarul artist s-a prezentat la Politia din Toronto care, dupa doua ore de audieri, l-a acuzat oficial de agresiune impotriva unui sofer de limuzina, comisa pe 30 decembrie 2013. Starul canadian va fi judecat pe 10 martie la Tribunalul din Toronto pentru acest caz.

Justin Bieber a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.