Judecatorul de la Masterchef traieste o adevarata drama in viata reala

5

In octombrie 2013, Gabriel Apostol era protagonistul unui scandal la benzinaria de pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, cu doi politisti.

La nici o luna, magistratul a  fost implicat intr-un alt scandal, de data aceasta intr-un supermarket unde barbatul nu a vrut sa stea la coada. Conflictul a degenerat intr-o bataie a judecatorului cu angajatii magazinului si cu cei ai firmei de paza. Toata scena a fost inregistrata pe camerele de supraveghere ale magazinului. Dupa aceste incidente, sefa lui, presedinta Judecatoriei Pitesti, a incercat sa gaseasca o justificare pentru gesturile colegului sau. Astfel, judecatoarea Georgeta Ionescu a povestit presei locale ca magistratul are mari probleme in familie.

Sotia judecatorului a nascut, in aprilie 2013, o fetita, care a stat mai mult prin spitale. Sefa Judecatoriei sustinea ca Gabriel Apostol i-a povestit ca si-a cheltuit toti banii prin spitale, cu bebelusul. “In luna septembrie, mi-a aratat fluturasul de salariu, care era pe zero si mi-a spus “Am ajuns sa ma tina sotia”. Cand a venit din concediu, mi-a spus ca toata perioada si-a petrecut-o la spital”, a declarat judecatoarea Georgeta Ionescu, citata de Jurnalul de Arges.

La putin timp dupa cele doua intamplari, chiar sotia lui Gabriel Apostol avea sa depuna plangere penala impotriva lui, acuzandu-si barbatul de lovire, distrugere si furt intre rude. Ajuns in emisiunea-concurs Masterchef, Apostol a marturisit ca intre el si sotia sa sunt probleme, dar ca spera sa le rezolve. “De sotie nu am divortat si nu intentionez sa fac asta. Avem doi copii impreuna, iar fetele mele au mare nevoie de tatal lor. Am stat despartiti cateva luni si asta ne-a ajutat, poate, sa intelegem cat de mult insemnam unul pentru celalalt. Este totusi o casnicie care dateaza din 1999, plus cei cativa ani de relatie dinainte de casatorie… La asa ceva nu se renunta dupa o cearta mai apriga, chiar daca unii „binevoitori” isi doresc cu disperarea sa ne vada divortati”, a povestit concurentul.

sursa: wowbiz.ro