Johnny Depp a dat 100.000 de euro pe inelul de logodna al iubitei Amber Heard

19

Inelul de logodna cu diamante, de cinci carate, daruit de Johnny Depp logodnicei sale, Amber Heard, in ajunul Craciunului, are o valoare estimata la 100.000 de euro.

La inceputul lunii ianuarie, Amber Heard a fost surprinsa de fotografi purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu diamante, pe care incerca, fara prea mare succes, sa il ascunda, conform femalefirst.co.uk.

Totodata, logodnica actorului american a fost surprinsa purtand inelul de logodna pe 26 ianuarie, in timpul unui eveniment caritabil din Anherm, California, unde a asistat la un recital al lui Johnny Depp.

„Arata ca un inel de cinci carate. Daca piatra incastrata in montura de cinci carate este un diamant alb, in forma ovala, pretul este cuprins intre 78.000 si 100.000 de dolari”, a declarat expertul in bijuterii Zaven Ghanimian pentru site-ul EOnline.com.

Amber Heard si Johnny Depp s-au intalnit prima data in 2011 la filmarile peliculei „Jurnalul unui bautor de rom”, dar au inceput o relatie abia in 2012, dupa ce actorul american a incheiat relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

Johnny Depp si Vaness Paradis – care au impreuna doi copii: Lily Rose, de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani – s-au despartit in iunie 2012, dupa 14 ani de mariaj si la finalul mai multor luni de speculatii cu privire la destramarea relatiei lor.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene – mai ales in franciza „Piratii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, dar si in productii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Maini-de-foarfece”, „Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moarta/ Corpse Bride”, „Alice in Tara Minunilor” si „Umbre intunecate/ Dark Shadows”.