Joanna Krupa prinsa de fotografi in momente intime cu sotul ei

10

Joanna Krupa este intotdeauna o aparitie de senzatie, care reuseste sa atraga toata bliturile aparatelor de fotografiat asupra ei. La fel s-a intamplat si de aceasta data, desi totul a avut loc intr-un cadru intim.

Vedeta show-ului de televiziune „The Real Housewives of Miami” este mereu o aparitie interesanta pentru fotografii prezenti la diversele evenimente la care participa, datorita tinutelor extrem de sexy, care-i contureaza perfect corpul invidiat de multe femei.

De aceasta data insa, ea a fost surprinsa cand se astepta cel mai putin, mai ales ca nu se afla intr-un loc public. Vedeta a fost fotografiata de catre o echipa de paparazzi, intr-un moment intim, in timp ce se relaxa alaturi de sotul ei la o piscina din Miami.

Imbracata sumar intr-un costum de baie albastru din dantela, care i-a pus perfect in valoare formele care ar innebuni orice barbat, blonda a fost extrem de apropiata de sotul ei, majoritatea imaginilor imortalizand momente de tandrete, dar si de distractie intre cei doi.

(P) Pe Mercador.ro ai peste 400.000 de clienti potentiali! Click aici!

Joanna si sotul ei au fost protagonistii unor situatii de-a dreptul haioase, in care vedeta incerca sa-l arunce pe barbat in piscina. Eforturile ei au fost insa in zadar, avand in vedere diferenta de inaltime, greutate si forta dintre cei doi, insa cel putin au animat putin atmosfera.

 

Desi scopul ei era de a obtine un bronz frumos si uniform, Joanna Krupa nu a optat pentru un look natural, ci si-a retusat chipul cu un machiaj de zi, care i-a scos in evidenta trasaturile frumoase ale fetei.