Jesse Eisenberg si Jeremy Irons joaca in ”Batman vs. Superman”

10

Actorii Jesse Eisenberg si Jeremy Irons vor juca in urmatorul film din franciza „Superman”, intitulat „Batman vs. Superman”, care va fi lansat pe marile ecrane in 2016.

Potrivit studiourilor Warner Brothers, Jesse Eisenberg va interpreta in acest film personajul negativ Lex Luthor, informeaza bbc.co.uk.

Jesse Eisenberg a devenit celebru dupa ce l-a interpretat pe Mark Zuckerberg, creatorul platformei Facebook, in lungmetrajul „Reteaua de socializare/ The Social Network”. Pentru acel rol, actorul american a fost nominalizat la premiul Oscar.

Filmul „Batman vs. Superman”, care va fi lansat in 2016, ii are in rolurile principale pe Henry Cavill si Ben Affleck.

Pelicula va fi regizata de Zac Snyder, care a regizat si cel mai recent film din seria „Superman”, intitulat „Man of Steel: Eroul”.

Acel film, lansat in 2013, a readus franciza „Superman” la inceputurile povestii sale. Lungmetrajul a reprezentat un succes financiar, intrucat a obtinut incasari de peste 660 milioane de dolari pe plan mondial.

In noul lungmetraj, Henry Cavill va juca din nou rolul Superman, iar Ben Affleck il va interpreta pe Batman.

Vorbind despre cele mai recente „achizitii” din distributia peliculei sale, regizorul Zac Snyder a spus ca Jesse Eisenberg va permite filmului sa il duca pe Lex Luther, cel mai faimos adversar al lui Superman, in „cateva directii noi si neasteptate”.

Rolul Lex Luthor a fost interpretat in precedentele filme din aceasta serie de doi actori celebri – Gene Hackman si Kevin Spacey.

Totodata, reprezentantii studiourilor Warner Brothers au precizat ca renumitul actor Jeremy Irons va juca in noua productie rolul lui Alfred, majordomul fildel al miliardarului Bruce Wayne, barbatul sub a carui identitate se ascunde Batman.

Din distributia noului film vor mai face parte Laurence Fishbourne (Perry White), Gal Gadot (Wonder Woman), Amy Adams (Lois Lane) si Diane Lane (Martha Kent).