Jennifer Lopez spune ca divortul de Marc Anthony a marcat-o profund

5

Cantareata a vorbit despre viata sa si viiitorul sau album, despre care sustine ca este total diferit de cele 9 de pana acum. Acesta a fost inspirat de casatoria cu Marc Anthony.

Intr-un interviu acordat Popcrush.com, aceasta a spus ca intotdeauna subiectul principal al melodiilor sale a fost dragostea.

„Aceasta este motivatia mea. Este lucrul la care ma gandesc in mod constant. Asta este esenta mea.”

Cantareata sustine ca lucreaza la acest nou album din februarie 2013, iar scopul sau este sa fie cat poate de sincera. fost un moment important in viata mea.”

„In momentul in care am inceput sa lucrez la album treceam printr-un divort .S-au intamplat multe lucruri. A fost un moment important in viata mea.”

Totodata, Jenny sustine ca albumul este inspirat si de hitul din 2002, Jenny from the Block.

„Am realizat ca trebuie sa fiu intotdeauna eu. Sunt aceeasi fata din totdeauna, chiar daca am crescut, am evoluat si am mai multa experienta.Trebuia sa transpun cumva acest lucru si in noul album si cred ca am reusit.”

Referitor la noul sau videoclip in care apare inconjurata de unele dintre cele mai frumoase modele masculine ale lumii, Jenny sustine ca a vrut sa inverseze rolurile dintr-un videoclip traditional.

„A fost extrem de amuzant. Baietii fac asta mereu in videoclipuri pentru ca este distractiv. Regizorul a avut ideea de a ma pune in rolul unui rapper, iar in locul fetelor in costum de baie sunt inconjurata de baieti.”

Cantareata inca nu a gasit un nume potrivit pentru cel de-al 10-lea album, insa acesta va aparea in luna iunie a acestui an.