Jennifer Lopez a lasat audienta cu gura cascata in timpul unui show la tv

5

Jennifer Lopez surprinde adesea fie printr-un outfit indraznet, fie datorita unei atitudini nonconformiste. Ultima aparitie a vedetei i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Jennifer Lopez face parte din juriul unui concurs de talente, unde adesea are ocazia de a-si demonstra abilitatile de dansatoare profesionista si cantareata, asa cum s-a intamplat si in cea mai recenta editie a show-ului respectiv.

Nemultumita de prestatia scenica a uneia dintre concurentele emisiunii, Jennifer Lopez s-a ridicat de la masa juratilor si a inceput sa-i arate tinerei cum ar fi trebuit sa se manifeste si ce miscari ar fi trebuit sa adopte pentru a cuceri publicul si a transmite corect mesajul piesei.

Imbracata intr-o rochie alba scurta, cu insertie de piele in partea inferioara si cu un decolteu adanc, la care a accesorizat cateva bijuterii de aur, un machiaj glamour si o coafura lejera si deloc sofisticata, artista de la Hollywood si-a surprins inclusiv colegii cu cateva miscari indraznete, care dupa parerea ei, ar fi trebuit sa completeze show-ul concurentei din fata ei.

Vezi AICI imaginile surprinse in timpul show-ului.