Jennifer Lawrence a plans cu lacrimi de crocodil. Uite de ce!

5

Jennifer Lawrence a vorbit in exclusivitate despre ultima parte a seriei „The Hunger Games”, ale caror filmari sunt in plina derulare in Atlanta. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth se vor reuni pe platourile de filmare a partii a treia din productia Lionsgate. Cartea a treia, „Mockingjay” va fi impartita in 2 filme.

Actrita a spus celor de la THR in timpul unul interviu pentru „Carching Fire”: „Chiar am plans cand am citit al treilea scenariu. Este sfasietor.” Fara a dezvalui mai multe despre cea de-a treia carte, evenimentele din „Catching Fire” ii vor separa pe Katniss si pe Peeta. Lawrence a marturisit ca este greu sa fie departe de Hutcherson, dupa ce au fost impreuna in primele 2 filme.Aceasta franciza cinematografica are la baza o trilogie de romane pentru adolescenti scrisa de romanciera americana Suzanne Collins.Actiunea din cele trei romane se petrece in viitor, pe teritoriul fostei Americi de Nord, unde razboiul civil a condus la aparitia a 12 districte, controlate de o elita amorala si ghiftuita. In fiecare an, pentru a-si reafirma dominatia, ei rapesc 12 tineri si ii arunca intr-un concurs sangeros si mortal, din care doar castigatorul supravietuieste.

Cel de-al doilea film din seria „Jocurile foamei” ii prezinta pe cei doi protagonisti, Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson), incercand sa se readapteze la viata de zi cu zi, dupa evenimentele dramatice prezentate in primul film din aceasta franciza. Totul se schimba atunci cand ei sunt din nou obligati sa intre in arena cu ocazia celei de-a 75-a editii a acelor jocuri anuale. Actorii Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson isi vor relua rolurile interpretate in primul film din serie, iar printre noii actori care vor juca in „Jocurile foamei: Sfidarea” se numara Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone si Sam Claflin.

Prima parte a lui „Mockingjay” va debuta pe data de 21 noiembrie 2014, iar cea de-a doua, pe 20 noiembrie 2015.