Jennifer Hawkins, sedinta foto incendiara in culisele unui concurs. Ce a iesit e incredibil!

5

Jennifer Hawkins atrage toate privirile chiar daca este imbracata din cap pana in picioare. Vezi insa detaliul naucitor care i-a innebunit pe toti.

Jennifer Hawkins a castigat in anul 2004 titlul de Miss Univers si desi frumoasa australianca a implinit in urma cu cateva luni varsta de 30 de ani, aceasta are acelasi succes la barbati si este una dintre cele mai admirate fotomodele, fiind una dintre preferatele pictorialelor de moda din revistele de profil.

Aflata in mijlocul unei sedinte foto, Jennifer Hawkins a atras toate privirile datorita tinutei extrem de senzuale, care ii scotea in evidenta formele de invidiat si trasaturile frumoase cu care a inzestrat-o natura.

Imbracata intr-un costum negru cu dungi albe, elegant si sexy in acelasi timp, blonda a realizat cateva fotografii pe durata pauzei, pe care le-a publicat ulterior pe o retea de socializare.

Imaginile o infatiseaza pe Jennifer in mijlocul echipei cu care a lucrat pentru pictorialul respectiv, insa detaliul care atrage atentia in mod deosebit il reprezinta bustul gol al vedetei, care este pus in valoare de sacoul care ii contureaza neglijent corpul.