Jandarmul cu voce de aur are o nou iubita! Uite cum arata!

19

Nicolae Lacatus, zis „Jandarml cu voce de aur” a stat „la cutie” o perioada, mai ales dupa ce a fost pur si simplu desfiintat de Cheloo cand si-a incercat norocul la X-Factor! Jandarmul a scos din nou capul in lume, cu ocazia intrarii in 2014. Dupa mai multe relatii esuate, cu femei frumoase si celebre el iubeste din nou, iar noua sa cucerire il lauda serios.

Domnisoarele vor suspina cand vor afla ca simpaticul interpret al pseudo-manelei de catanie „Eram tanar cu sperante”, Nicolae Lacatus zis si „Jandarmul cu voce de aur” s-a combinat din nou…
Aceasta e prima imagine „oficiala” a jandarmului cu noua iubita. Ea le-a spus prietenelor cat de mult il iubesteDupa cateva relatii cu femei din showbiz, Lacatus a lasat-o mai moale cu celebritatea. Anul Nou i-a adus un cadou mult asteptat atat de el cat, dupa cum le-a declarat prietenilor si de noua cucerire! Mai exact, de Ana Maria o simpatica dar anonima focsanenca. Anul 2013 a fost unul plin pentru tanara. Conform datelor de pe o retea de socializare, anul trecut ea s-a angajat ca designer pentru un lant de magazine de bijuterii, s-a mutat in Bucuresti, a zburat pentru prima data cu avionul si spre final… s-a indragostit!
Asa arata Ana Maria, noua iubita a jandarmuluiAna Maria le-a spus prietenelor care au intrebat-o daca iubeste din nou: „De mult nu mai simteam ceva! Era cazul„, demonstrand astfel ca jandarmul o satisface pe toate planurile!
De altfel, si Nicolae Lacatus a simtit nevoia sa se confeseze prietenilor in legatura cu noua sa relatie: „Chiar daca totul parea o simpla joaca, acum totul a prins culoare!” Semn ca taletul nu l-a parasit!

Cand s-a lansat, Nicolae Lacatus se iubea cu o tanara de 17 ani pe care o chema tot Ana Maria. Eleva din Focsani a fost lasata cu ochii in soare pentru… Larisa Dragulescu! La vremea respectiva, Ana-Maria ne-a spus ca Nicolae, care intre timp a fost supranumit „Jandarmul cu voce de aur”, s-a schimbat foarte mult de cand a devenit celebru.

Ele sunt fostele iubite:
Frumoasa Ana-Maria a fost prima iubita a jandarmului, cunoscuta de public. Relatia lor a durat trei luni

Asa ca odata cu celebritatea, jandarmul a deprins si un nou obicei, acela de a-si schimba iubitele cu viteza luminii! In seara zilei cand paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins in tandreturi cu Larisa Dragulescu pe peronul Garii de Nord. Acesta, insa, a uitat-o rapid pe focoasa blonda.
Larisa si Nicolae au fost surprinsi de paparazzi in Gara de Nord
In perioada urmatoare, jandarmul s-a afisat cu o bruneta sexy, nimeni alta decat focoasa olteanca Isabela Staic, fosta concurenta de la „Burlacul”. Relatia lor nu a durat decat o luna.
Relatia Isabelei cu Jandarmul cu voce de aur a durat doar o luna
A urmat provocarea suprema pentru Nicolae ca artist, adica participarea la X-Factor. Juriul concursului nu a fost prea impresionat de prestatia sa. Delia l-a respins din start, Dan Bittman a zambit dupa ce a devenit usor melancolic cu gandul la perioada stagiului militar, iar Cheloo s-a simtit ca pestele-n apa cand a dat de toti peretii cu Nicolae Lacatus, care pana la urma a plecat cu coada-ntre picioare!