Iyeoka, pentru prima data in Romania in trei concerte extraordinare! VIDEO

7

Pentru prima data in Romania, una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan, IYEOKA va sustine trei concerte extraordinare:

5 noiembrie 2013, ora 20:00 – The Silver Church Club, Bucuresti

7 noiembrie 2013, ora 19:00– Teatrul National, Cluj Napoca

7 noiembrie 2013, ora 22:00 – Diesel Club, Cluj Napoca

Va prezentam asadar un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat cu influente de jazz, blues, soul, R&B si funk, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, un concert inedit. Poemele ei se transforma in cantece, daruri unice pentru public, caci ating o multime de subiecte: dragoste, femeile, cultura, lupta, relatiile, etc.

“Scopul meu este simplu … Vreau doar sa ajung sa misc lumea cu fiecare poem in parte“ ne spune Iyeoka.

Iyeoka este o cantareata puternica, a carui pricepere si talente vocale lirice ne reamintesc de Nina Simone, Sade, Lauryn Hill si Amy Winehouse. Mai jos o comparatie a artistei cu Sade, facuta recent de o publicatie internationala: http://www.srf.ch/player/radio/black-music-special/audio/iyeoka-die-neue-sade?id=82965674-753d-4862-a38c-eb994779fc0f.

Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucuresti se pun in vanzare la presale un numar limitat de bilete la pretul de 50 de ron.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si magazinele Diverta.

Detalii legate de accesul la concert, informatii referitoare la rezervari si bilete se gasesc la club, Calea Plevnei nr.61.

Detaliile despre evenimentele din Cluj Napoca, pretul biletelor, modul de rezervare, etc. le gasiti pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau www.dieselclub.ro.