Iulia Vantur surprinsa la Sibiu alaturi de Salman Khan!

7

In urma cu cateva luni presa din India a vuit scriind despre o posibila relatie intre Iulia Vantur si iubitul actor indian Salman Khan. Acum, povestea s-a mutat in Romania, insa speculatiile continua.

Iulia Vantur l-a intampinat pe Salman Khan inca de la venirea acestuia in tara, urcandu-se impreuna intr-un elicopter destinat special acestei ocazii. Mai mult decat atat, blondina a luat masa alaturi de actorul indian si… potrivit paparazziilor spynews, au petrecut cateva ore si intr-o camera al celui mai scump hotel din Sibiu.

Blondina a fost surprinsa in momentul in care iesea sa ia masa alaturi de un prieten indian care, potrivit spuselor blondinei s-ar fi purtat foarte frumos cu ea in timpul vizitei in India. Prezentatoarea a spus ca nu face altceva decat sa-i intoarca acestuia favorul.

„E un prieten, in vizita. A venit prietenul in vizita si pentru ca el a fost ghid pentru mine, acum sunt ghid pentru el. (n.r. – Nu i-am aratat imprejurimile). Nu am facut asta pentru ca exista niste oameni pentru aceste lucruri”, a spus Iulia Vantur pentru ProTv.