Iulia Albu s-a luat din nou de Velea. Uite ce cusur i-a mai gasit!

8

Iulia Albu a facut prapad din nou in rubrica ei, criticand tinutele vedetelor din Romania. Iulia Albu a criticat pentru ultima data in acest an vedetele din Romania. Ea nu a avut prea multe cuvinte de lauda.

 

Alex Velea

A inceput anul bine, a avut o nota mare. In cazul asta este imbracat corect, imi place acest imprimeu. Imi plac tatuajele. Este una dintre tinutele lui mai reusite. Nu imi place lantul dar el este acest Jay Z mioritic. Cred ca este alt lant dar parca e un pic cam prea mult. Nota 7.

Mihaela Radulescu

Ar trebui sa ii dam nota 2 pentru aceasta aparitie. Am fost generoasa, un punct a fost din oficiu.

Dana Rogoz

De aceasta data este chiar bine imbracata. Pentru aceasta tinuta primeste 7,5. Pentru ca imi place combinatia de culor, pot sa trec de aceasta data peste parul ala care e mereu la fel. Insa nota mea pentru aparitiile din acest an este 1,5.

Adela Popescu

Nota 5 pentru aceasta aparitie. Acest stil flu flu…Parul acela, nu o vad pe ea asa cum am vazut-o in ultimul timp. Aparitiile ei din acest an au fost mult mai bune decat cele ale surorilor ei de trust.

Bianca Dragusanu

Adevarul este ca incerc sa ma exprim foarte putin sever la adresa ei. Daca stam sa ne gandim, eu nu stiu ce face aceasta fetita: este sotia baiatului de la meteo. Nu i-am urmarit neaparat toate aparitiile din acest an, o sa ii dau nota 5 ca sa fiu echidistanta.