Iulia Albu ”loveste” din nou! Uite cum s-a machiat pentru un eveniment monden!

27

In urma cu aproximativ o saptamana, Iulia Albu a participat la un eveniment monden la care a reusit sa fie din nou in centrul atentiei. In afara de costumatia aleasa, fashion-editorul a apelat la un make-up inedit!

Prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” de la Kanal D a starnit reactii in momentul in care a aparut, pe covorul rosu, in cadrul unui eveniment monden. Iulia adora sa experimenteze noua moda si nu-i este frica sa apara “ciudat” imbracata sau machiata la evenimente. Recent, celebrul fashion editor a abordat un make-up inedit: s-a rujat cu doua nuante de ruj. Si asta nu e tot! Fashion editorul s-a dat cu ruj si pe… dantura!

“Tipul acesta de make-up este o alternativa amuzanta la clasicele red lips. Promovate in show-uri de moda si in editorialele de beauty, desigur, in afara tarii, aceste variatiuni sunt o varianta interesanta de abordare a unui machiaj de altfel clasic. Nu ma astept sa vad prea curand asimilat de piata acest trend, reticenta romanilor fiind deja de notorietate. Tusa finala a make-up-ului a constituit-o “amplasarea” unei “pete” de ruj pe dantura pentru un zambet Isabella Blow – esque”, a declarat Iulia Albu.