Iulia Albu il impunge tare pe Bendeac. Uite ce zice!

8

Vedeta Kanal D a marturisit ca nu o deranjeza ca Bendeac se foloseste de numele ei pentru a aparea in presa deoarece este un om cu carte si bun simt, spre deosebire de altii care incearca sa se promoveze pe numele ei.

„Eu nu am spus vreodata asa ceva. Nu cred ca Mihai s-ar folosi de numele sau imaginea mea pentru a se promova. Nu e cazul. Nu imi pot asuma eu insinuarile presei. Eu nu am avut si nu am nicio problema cu actiunile sau gesturile lui Bendeac. Fapt doveditor ca eu am postat pe pagina mea de Facebook lista cu regulile de respectat la o intalnire cu mine. Mi s-a parut amuzant si chiar e real! (rade). El a spus ca va fi ultima postare legat de mine ca sa nu ajung la ideea ca ar fi obsedat. Dar nu este cazul.
Asa cum am mai zis, suntem doi oameni care lucreaza in domenii artistice. E normal sa rezonam. Amandoi avem simtul umorului. Ma deranjeaza intr-adevar oamenii care fac asta doar pentru a se promova, probabil in lipsa de rating, mai ales ca imaginea mea vinde acum, si inca foarte bine! Insa in momentul in care cineva are o scoala pe care isi bazeaza munca si mai are si inteligenta sa faca umor de calitate, nu are cum sa ma deranjeze, din contra, chiar apreciez”, a declarat Iulia Albu pentru Ring.