Ipostaze inedite cu Shakira. Vedeta nu e incantata de ele!

9

A fost si inca este considerata de multi una dintre cele mai sexy femei din lume. La un concert recent insa, vedeta a fost surprinsa intr-o serie de ipostaze care nu fac cinste look-ul ei.

Shakira si-a lansat ieri cel de-al zecelea album din cariera, intitulat chiar „Shakira”, si nu a ezitat sa isi promoveze noul single, „Empire”, in cadrul celor mai populare emisiuni televizate si radiofonice din Statele Unite.

Primul show la care s-a oprit a fost „Today”, unde a stat de vorba cu prezentatorul si bunul ei prieten Carson Daly, pentru ca apoi sa urce pe scena de la Rockefeller Center si sa incinga atmosfera pentru fanii stransi sa o sustina in aceasta etapa importanta a vietii ei.

Imbracata intr-o tinuta all black, cu accente rock, Shakira si-a pus in evidenta calitatile vocale, dar si-a si unduit formele apetisante, spre incantarea fanilor.

Din pacate pentru ea insa, asa cum este de asteptat in cazul unei prestatii live, trairea pieselor si pasiunea cu care interpreteaza de fiecare data au determinat-o sa se strambe ocazional si sa demonteze mitul perfectiunii sale.

Incantati sa o vada live, fanii au ignorat aceste mici detalii si s-au concentrat atentia asupra prestatiei live, pe care au caracterizat-o drept incendiara.