Ion Tiriac isi scoate colectia de MASINI RARE la o EXPOZITIE deschisa publicului! Vezi unde vei putea admira autovehiculele! VIDEO

19

Ion Tiriac isi prezinta o parte din colectia personala de autovehicule si motociclete intr-o expozitie care va fi deschisa publicului, de vineri, in Otopeni.

Expozitia reuneste peste 60 de modele impresionante de autovehicule si motociclete, precum si o cvadricicleta, produse incepand cu anul 1899 si pana in prezent.

Vizitatorii vor regasi peste 30 de marci auto si moto renumite, precum Jaguar, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Ferrari, Aston Martin, Maserati, Ford, Chevrolet, Harley Davidson si Indian Scout.

Printre vedetele colectiei se afla un automobil Rolls Royce Phantom care i-a apartinut lui Elton John, un Rolls Royce care i-a apartinut ducesei deYork si un Aston Martin similar cu cel condus de „agentul 007” in 1987.

Totul a pornit de la o mare pasiune a lui Ion Tiriac pentru masinile de epoca, iar in prezent omul de afaceri detine peste 250 de autovehicule, marci precum Rolls Royce, Bentley, Mercedes, Morgan si Ferrari.

Sursa: mediafax.ro