Ioana Tufaru, data disparuta! Este de negasit de doua saptamani!

6

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ramas in cele din urma fara apartamentul in care a locuit ani buni, pentru ca adunase datorii de peste 400 de milioane de lei vechi, iar de doua saptamani nimeni nu mai stie nimic de ea.

Nici macar doamna Camelia Mitoseru, femeia care i-a fost alaturi neconditionat in ultima vreme, nu mai stie absolut nimic de Ioana

! „I-au luat casa. De cand am iesit din spital, m-am interesat sa vad ce s-a inamplat cu ea. Asociatia de locatari i-a scos casa la licitatie pe un pret de nimic. Erau foarte mari penalitatile, iar Ioana nu avea posibilitatea de a plati suma respectiva. Eu am certat-o si am vrut sa nu semneze sa vanda apartamentul. Cred ca i-au ramas cam 7.000 de euro. Sunt foarte trista si sper ca se va intampla ceva”, a marturisit Camelia Mitoseru la „Un Show Pacatos”.

Apartamentul Ioanei a fost cumparat de un avocat

Ioana avea datorii la intretinere, 420 milioane de lei pe care a trebuit sa ii achite din banii primiti din vinderea apartamentului. La prima licitatie, s-a cerut pe apartament 41.600 euro, dar nu l-a cumparat nimeni. La a doua licitatie, cand pretul locuintei a scazut cu 15%, o avocata a dat suma potrivita si a cumparat apartamentul. Dupa ce si-a incasat banii pe apartament, Ioana a platit datoriile la intretinere si apoi a disparut. Se pare ca fiicei Andei Calugareanu i-au mai ramas in jur de 6.800 euro. Si, de data aceasta, Ioana nu este singura, ci alaturi de eterna sa prietena, Zoica.

Cea mai urmarita emisiune a noptii, „Un Show Pacatos”, a alertat toti vecinii, pe administratorul blocului sau pe simplii telespectatori care au inceput sa spuna unde a fost vazuta, in ultima vreme, Ioana. Astfel, o vecina i-a dezvaluit reporterului Horatiu Tudor ca ultima data cand Ioana ar fi fost vazuta in bloc ar fi fost pe 15 octombrie. Atunci, Ioana ar fi vrut sa obtina de la fostii vecini tigari si sa i se incarce cartela de la telefonul mobil. Pe de alta parte, alti telespectatori au sustinut ca Ioana este intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestiului, ceea ce e, totusi, putin probabil.

Sursa: spynews.ro