INTALNIRE SECRETA intre Victor Slav si Adrian Cristea! Vezi ce s-a intamplat de fata cu Bianca!

8

Victor Slav a avut o intalnire secreta cu Adrian Cristea, in perioada Sarbatorilor de iarna, dupa ce Bianca i-a regizat fotbalistului o “intalnire” cu sotul ei la un local din Capitala.

Bianca Dragusanu a vrut sa ii demonstreze lui Victor Slav ca il iubeste cu adevarat si nu mai este cazul sa fie atat de sceptic in cazul ei si sa o urmareasca non-stop.

Din acest motiv, a facut o manevra si l-a ademenit pe Cristea intr-o locatie de la Piata Muncii, punandu-l fata in fata cu sotul sau. De altfel, surse din preajma roscatei sustin ca totul a fost gandit in asa fel incat niciunul dintre ei sa nu realizeze ce urma sa se intample.

”Intre Craciun si Revelion, Bianca l-a luat pe Victor si au mers impreuna la un club de manele, spunandu-i ca are ceva de discutat cu patronul de acolo. Au intrat in incinta, apoi ea, fara ca Slav sa isi dea seama, l-a sunat pe Adi si l-a chemat sa discute ceva. Cristea nu a realizat ca i se intinde o cursa si a venit senin la intalnire. Numai ca, la fata locului, a realizat ca era prezent si… sotul! Cand toata lumea a fost de fata, Bianca a avut o reactie neasteptata. I-a spus jucatorului sa nu o mai sune, sa nu o mai caute, sa o lase in pace, pentru ca ea il iubeste pe Slav si nu vrea sa mai aiba probleme. In plus, barbatului sau i-a explicat ca nu mai are nimic cu Printul, ca sunt numai barfe si sa nu mai fie gelos si sa o controleze exagerat. Intalnirea a durat cam o ora”, a povestit o persoana de la fata locului.

In urma “reuniunii”, Bianca si Victor s-au impacat si au incercat sa isi mai dea o sansa relatiei!

“Au fost impreuna de Revelion, dar gelozia l-a incercat din nou pe Slav. Au reaparut reprosurile si neincrederea. Atunci, ea a actionat cum o face de obicei si a gresit. Intr-un exces de furie, l-a sunat pe Cristea si a plecat la inceputul anului cu el la Paris. Iar continuarea, se stie…Victor nu a mai iertat-o atunci cand a aflat, indiferent de explicatii”, a spus o prietena a roscatei pentru WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro