Inna si-a cumparat un apartament de lux in buricul targului la Bucuresti

9

Vedeta si-a cumparat un apartament la Paris si, la doi ani de la achizitie, si-a cumparat unul si in Bucuresti!

Cu mai mult de 11.000.000 de prieteni pe o retea de socializare si concerte in toata lumea, Inna este un artist de succes, printre putinii din Romania a caror muzica a depasit granitele noastre.

Viata ei pare parca desprinsa dintr-un film motivational, artista ajungand dintr-o fata simpla care vindea papuci un star mondial.

Si desi castiga in jur de 70.000 de euro lunar, doar din concerte, diva cunoaste valoarea banului muncit! Solista nu cheltuieste multi bani pe „nimicuri” feminine, cum ar spune domnii, preferand sa investeasca o mare parte din onorarii in show si cealalta in bunuri care nu se depreciaza, cum ar fi locuintele si terenurile.

Diva detine un apartament la Paris, o vila in apropiere de Bucuresti, iar, mai nou, si-a achizitionat un apartament in centrul Capitalei, langa Casa Poporului. Pentru locuinta cu trei camere, frumoasa bruneta a platit in jur de 120.000 de euro, iar cand iese pe balcon vede constructia situata pe locul doi in topul celor mai mari cladiri din lume, dupa Pentagon.Inna castiga in jur de 70.000 de euro, lunar, doar din concerte