Inna, sexy si incitanta in noul ei videoclip. Tu ce zici de ea?

7

„Imi place sa raman sexy pentru ca fanii mei ma vor asa sexy, dar imi place sa am si o alura putin dezordonata, mai punk rock”, spunea Inna pentru site-ul perfecte.ro. Ei bine, in cel mai recent video publicat pe YouTube, sex appeal-ul de care vorbea este la putere.

Inna si-a obisnuit deja fanii cu sesiuni live, acustice, pe care le face fie sub seria „Rock the roof”, fie in decoruri exotice si relaxante.

De fiecare data cand are ocazia, ea filmeaza cate un cover live, pe care mai apoi il impartaseste fanilor. Asa s-a intamplat si cu piesa „The man I love”, o versiune proprie a „The woman I love”, care a strans peste 50.000 de vizualizari in timp record.

In imaginile care incanta fanii, Inna atrage atentia nu doar prin voce, ci si prin stilul natural pe care il promoveaza: imbracata intr-o rochie alba, simpla, transparenta, fara sutien, nemachiata si cu parul prins lejer in varful capului, artista se arata naturala, exact asa cum este ea in viata de zi cu zi.

De altfel, nu este prima aparitie a cantaretei fara pic de machiaj, ea fiind una dintre putinele vedete care indraznesc sa se lase fotografiate sau filmate asa.