INNA aclamata la scena deschisa in Mexic. Romanca a facut furori!

  6

  INNA a sustinut toamna aceasta cel de-al cincilea turneu in Mexico, dar si in Chile, turneul fiind unul de mare amploare si cuprinzand orase si show-uri mari precum Telehit sau 40 Principales, unde a cantat in fata a 100 000 de oameni.

  Aici a cantat pe aceeasi scena pe care au urcat si Reik, Yandel (cu care deja are colaborari pentru piesele „Dame Tu Amor” si „In Your Eyes”) si celebra trupa Garbage. INNA a sustinut concerte in Torreon, Monterrey, Guadalajara, Mexico City, San Luis Potosi, Durango si in Chile.

  Show-ul din Guadalajara a avut loc cu o zi inainte de ziua de nastere a INNEI, prilej cu care INNA le-a facut o surpriza fanilor si a lansat in premiera videoclipul celui mai recent single – “In Your Eyes”, o colaborare cu Yandel care a acumulat 13 milioane de vizualizari pe YouTube pana in acest moment.

  In cadrul sesiunii de autografe din Mexico City, au participat peste 1500 de fani, veniti special sa o vada pe INNA si sa obtina un autograf de la ea.

  In scurtele pauze dintre concerte, INNA a participat la sesiuni de compozitie in Los Angeles, lucrand la piese noi pentru viitorul album.

  La intoarcerea in Romania, INNA a fost prezenta la evenimentul ELLE Style Awards, unde a sustinut un mini-concert si a fost desemnata castigatoare a categoriei “Best Music Artist”.

  Pana la sfarsitul acestui an, INNA va sustine concerte in Europa. In martie 2014, ea se va intoarce in Mexic pentru o noua serie de concerte in cadrul unui nou turneu.  In luna ianuarie, aceasta va lansa o piesa alaturi de celebrul Pitbull.