Incredibil! Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au despartit de Valentine’s Day

7

Emisiunea prezentata de vedeta Kanal D a inceput astazi cu un mesaj trist.

Se pare ca Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au despartit chiar de Ziua Indragostitilor. Motivul a fost unul destul de ciudat: bruneta a primit un buchet de flori din partea unui admirator. Acesta a sosit in timp ce cei doi se aflau in cabina de machiaj si se pregateau sa intre in direct.

Gabriela a crezut initial ca sunt de la Tavi, dar acesta a tot negat spunand ca gestul a fost facut pentru ca el sa se simta prost. Mai ales ca cel care a trimis buchetul imens de trandafiri nu s-a semnat.

Clonda i-a spus iubitei sa arunce buchetul, dar aceasta a refuzat si s-a suparat pe el. Atat Gabi cat si Tavi au intrat in direct cu chipurile transfigurate de tristete.

„Sunt suparat, cineva isi bate joc. I-a cumparat Gabrielei acelasi buchet pe care am vrut sa i-l ofer eu. M-am suparat pentru ca ea a decis sa pastreze florile si ca acel barbat nu s-a semnat ca sa stiu si eu de la cine sunt”, a spus Tavi la Te vreau langa mine!

„Daca avem ceva de discutat, noi o vom face acasa, nu la tv. Mi se pare absurd, o criza de gelozie aiurea”, a spus Gabriela Cristea care le-a spus celor din platou ca ea nu este de acord cu ceea ce s-a intamplat, ca iubitul ei s-a suparat pentru ca un admirator a facut un gest frumos de Valentine’s Day.

Din fericire, totul a fost o farsa pusa la cale de Gabriela si prietenele din redactie. Cand a aflat, Tavi a rasuflat usurat, a ras de faptul ca s-a pacalit grav si apoi i-a dedicat o piesa iubitei sale: „Esti ingerul meu!”