Imagini emotionante cu omul care s-a nascut fara maini si fara picioare, cu sotia si copilul la plaja

8

Este fericit si mereu cu zambetul pe buze, iar handicapul lui nu mai reprezinta de mult timp un motiv pentru a se refugia in propria lume si a renunta complet la toate bucuriile vietii.

Nick Vujicic s-a nascut in Melbourne, Australia si a fost diagnosticat cu sindromul tetra-amelia, o conditie medicala extrem de rara, ce l-a determinat pe cand avea doar 10 ani sa incerce sa se sinucida.

Dupa tentativa esuata de a-si lua viata, Nick Vujicic a decis sa-si accepte conditia, sa lupte pentru el si pentru ceilalti aflati intr-o situatie atat de precara si in acest sens a pus bazele unei asociatii non-guvernamentale, devenind un speaker motivational ale carui discursuri au facut inconjurul lumii.

Dovada ca Nick a trecut peste handicapul fizic si ca isi traieste viata la maxim consta si in faptul ca acesta s-a casatorit in urma cu doi ani cu femeia de care s-a indragostit in anul 2008, iar in prezent cei doi sunt parintii unui copil perfect sanatos, alaturi de care petrec majoritatea timpului.Family holiday: Nick Vujicic watches as his wife Kanea helps baby son Kiyoshi walk along the beach in Maui, Hawaii

Cuplul a fost surprins in urma cu cateva zile pe o plaja din Hawaii, iar naturaletea cu care se priveau, se imbratisau si se comportau i-a uimit pe toti cei prezenti in jurul lor.

Vezi AICI fotografiile emotionante.

Loving kiss: Nick plants a proud smacker on Kiyoshi's head

Imaginile surprinse de fotografi, in care cei doi isi plimba copilul pe plaja si se bucura impreuna de valurile marii si de faptul ca se au unul pe celalalt,  au facut inconjurul lumii si au emotionat pana la lacrimi.