Ilinca Vandici si-a schimbat lookul. Iti place cum arata acum?

5

Ilinca Vandici a invatat ca „oamenii frumosi au mai mult succes in viata” si a fost convinsa mult timp ca barbatii sunt atrasi de blonde. Astfel, desi in ultimii ani a fost satena, a facut o schimbare de look interesanta.

In urma cu numai cativa ani, Ilinca Vandici spunea ca „Eu cred ca barbatii intorc capul dupa blonde, dar nu asta este motivul pentru care imi pastrez culoarea, ci pentru ca imi sta bine”.

De atunci si pana in prezent, ea a indraznit totusi sa isi schimbe culoarea intr-un ton inchis si cald, care a prins-o la fel de bine.

Se pare insa ca marile iubiri nu se uita prea usor si astfel, recent, prezentatoarea a apelat la un truc pentru a fi satena si blonda in acelasi timp.

„Fresh look …. Putina luminozitate pe varfurile parului! O saptamana usoara sa aveti!”, le-a scris Ilinca admiratorilor ei de pe Facebook, aratandu-le ca a apelat la trend-ul ombre pentru a-si deschide zona inferioara a parului si a-si vopsi suvitele in tonuri mai deschise.

Reactia lor a fost, ca de obicei, una pozitiva: „Esti frumoasa oricum” sau „Esti ca o papusa” au fost doar cateva dintre raspunsuri. Ilinca nu s-a oprit aici insa, ci le-a promis ca in curand va apela la o schimbare si mai dramatica.