Ilinca Vandici e innebunita dupa Liviu Varciu. Detaliul care a dat-o de gol!

7

Dupa declaratiile bomba de aseara, tot showbiz-ul romanesc a intrat in stare de soc! Liviu Varciu a recunoscut ca este indragostit de Ilinca Vandici, iar ea a dat de inteles ca nu ar zice nu unei relatii cu el.

Dr. Cristian Andrei a venit astazi in platoul WOWbiz si a analizat declaratiile celor doi, reactiile si gesturile lor. Specialistul a spus ca se vede foarte clar ca Ilinca are o slabiciune veche pentru Liviu.

„De obicei, barbatii fac fata mai greu iubirii. E greu sa ii spui unei femei ca esti indragostit de ea. La el nu am auzit asta aseara, dar poate el e obisnuit sa faca declaratii de dragoste. Am simtit o lejeritate la el. Mai degraba este ea indragostita de el. Intensitatea emotionala e mai importanta la ea. Ma face sa cred ca ea i-ar fi facut lui o declaratie, iar el i-a raspuns. Cel putin unul dintre ei are o emotie mai veche. Din dialogul lor pare mai degraba ea. Ea a cautat sa stea in preajma lui, iar el a simtit. Sunt barbati carora le place sa li se faca o curte discreta. Barbatii care erau frumusei cand erau mici raman cu ideea si dorinta de a fi cuceriti, sa se dea usa de perete si femeia sa intre decisa in dormitor”, a declarat Cristian Andrei la Kanal D.

Cand a auzit declaratia de dragoste a lui Varciu, Vandici a strans din ochi.

„O doare! Parca a primit o injectie! A ingustat ochii ca si cum ceva ar fi intepat-o, poate era sageata scapata de Cupidon. Incerca sa gaseasca semnificatia cuvintelor pe care le auzea. Isi musca buzele! Ii era un pic de rusine de expunerea asta! Nu ar fi vrut sa fie vazuta intr-o asemenea situatie! E coplesita. Arata ca acest baiat nu ii este indiferent, indiferent de ce ii zice el, chiar daca o minte”, a explicat el.

Ilinca a facut o serie de gesturi care pot fi interpretate de un specialist si care o pot da de gol cu usurinta.

„Scuturatul din cap da de inteles ca ‘imi place ca ma admiri, ca ma doresti. Sunt singura, dar si sigura pe mine! Stiu ca plac barbatilor’. Jumatate din mesajul ei este crispat, este impus. Femeia frumoasa nu inseamna neaparat o femeie fericita, ci una care se lupta. Amandoi se dau mari, forteaza un pic situatia! El se arata. Ea incearca sa il motiveze, sa il faca un pic gelos, sa il perpeleasca”, a mai spus specialistul.