Ian Somerhalder filmeaza nud. Uite cum reactioneaza colegii! (VIDEO)

17

Actorul a povestit recent cum isi intimideaza si le face glume colegilor sai atunci cand umbla dezbracat pe platourile de filmare de la Vampire’s Diaries.

„Sunt dezbracat de multe ori si imi place sa glumesc pe tema asta.” Acesta sustine ca uneori dupa filmarea unei scene nud, umbla dezbracat pe platou si incearca sa discute cu colegii sai, iar de cele mai multe ori, baietii incearca sa scape de el.

Ian i-a povestit lui Larry King si cateva dintre glumele pe care le-a facut de-a lungul timpului colegilor sai de platou si s-a oprit la una cu adevarat interesanta.

In timpul sezonului 3 exista o scena in care Damon iese din cada dezbracat si este vazut de Elena. Reactia Elenei este una socanta, insa nu se datoreaza in totalitate talentului sau actoricesc.

Se pare ca impreuna cu intreaga echipa, Ian i-au pregatit una dintre cele mai mari pacaleli fostei sale iubite. Pentru ca trebuia sa filmeze nud, s-a gandit ca o gluma este cea mai buna varianta prin care ar putea dezgheta atmosfera.

Acesta si-a lipit cu banda dublu adeziva in zona intima 2 urechi de elefant, pentru ca Nina sa aiba parte de o de o intalnire cu un elefant.

Reactia fostei sale iubite a fost incredibila si poate fi vazuta in primului episod al sezonului 3.