Horia Moculescu o sa innebuneasca daca va auzi asta! Nidia, insarcinata in doua luni cu fostul iubit al Marianei?

10

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, nu a ramas indiferent la avansurile Nadiei si i-a raspuns cu aceeasi moneda. A fost doar o chestiune de timp pana ce fosta sotie a compozitorului a aflat ca cei doi au o idila si a urmat o despartire cu scandal, mai ceva ca-n telenovele.

Cum barbatul a fost parasit, nu i-a mai ramas decat sa-si continue relatia pe care o incepuse cu Nidia, ceea ce a si facut. De curand, insa, intre Cristi Marin si Nidia au iesit scantei, dupa ce barbatul l-a jignit intr-o postare pe Facebook pe Horia Moculescu, iar tanara a sarit in apararea tatalului.

Dupa ce s-au facut reciproc albie de porci, Cristi si Nidia au lasat la o parte neintelegerile, pentru ca se pregatesc se pare sa devina parinti. Fiica compozitorului l-a anuntat pe fostul iubit al mamei ei ca este insarcinata in doua luni. In fata unei astfel de vesti, Cristi Marin aproape ca a ramas fara cuvinte, insa sutine ca este pregatit sa devina tatic.

„Nidia m-a anuntat ca este gravida si mi-a trimis si dovada, un test de sarcina, pozitiv. Probabil ca va veni sa locuiasca la mine. Eu m-am oferit sa o primesc si pe Mariana, mai ales acum ca a ramas fara casa! Pe ea o sa o rog sa fie bona copilului. Sunt pregatit sa imi intemeiez o familie si sa schimb scutece. Deja m-am obisnuit cu ideea. Imi doresc sa fie baietel si sa-l cheme Alin”, ne-a declarat Cristi Marin.

Barbatul sustine ca Nidia nu s-ar afla pentru prima data in ipostaza de viitoare mamica. Anul trecut, ea a ramas insarcinata cu Cristi Marin, insa ar fi facut avort.

Sursa: click.ro