Heidi Klum i-a dat papucii iubitului ei. Uite de ce!

4

Top-modelul german Heidi Klum s-a despartit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, dupa o relatie care a durat aproximativ un an si jumatate.

Potrivit publicatiei americane, despartirea celebrului top-model german, care are si cetatenie americana din 2008, de iubitul ei s-a produs in urma cu cateva saptamani, informeaza site-ul revistei People.

Heidi Klum, in varsta de 40 de ani, a inceput relatia cu Martin Kirsten, in varsta de 41 de ani, la cateva luni dupa ce a depus actele prin care solicita divortul de cantaretul Seal, punand astfel capat unui mariaj care a durat sapte ani.

Kirsten si Klum si-au incetat cu aceasta ocazie si relatia profesionala.

„Nu mai lucreaza impreuna”, a dezvaluit o sursa pentru revista People.

„In viata totul se rezuma la sincronizare. El a fost un sprijin foarte bun pentru ea (dupa divortul de Seal, n.r.), s-au sprijinit unul pe celalalt, insa acum vor merge inainte pe cai separate. Au insa in continuare o prietenie minunata”, a declarat aceeasi sursa.

Top-modelul german are patru copii: Leni, in varsta de 9 ani – din relatia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, in varsta de 4 ani, Johan, in varsta de 6 ani, si Henry, in varsta de 8 ani, cu cantaretul Seal.

Heidi Klum, devenita celebra si pentru participarea la reality show-ul „Project Runaway”, a obtinut in perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai multi ani in primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume. In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum este „mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model”.

Recent, Heidi Klum a devenit membra in juriul emisiunii-concurs „America’s Got Talent”, de pe postul NBC.

Aceasta a fost casatorita cu cantaretul Seal, de care a divortat in 2012, dupa sapte ani de casnicie.