HALUCINANT Uite ce salariu COLOSAL are Andreea Marin la TVR!

8

In ciuda faptului ca multi o vad data afara de la TVR, Andreea Marin are un contract beton si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. WOWbiz.ro a aflat ce contract a incheiat diva cu sefii postului public si cu ce salariu se lauda ea pe luna.

Andreea Marin traieste o poveste de dragoste ca rupta din povesti la un an dupa divortul de Stefan Banica jr. Desi nimeni nu se astepta, frumoasa bruneta s-a casatorit, inainte de Craciun, in secret, cu mai tanarul ei iubit, Tuncay Ozturk. Fizioterapeutul de origine turca i-a trezit din nou prezentatoarei tv fiorul iubirii, a cucerit-o si pe mostenitoarea acesteia, si i-a demonstrat divei ca are toate calitatile sa fie un sot excelent si un prieten de nadejde pentru Violeta.

Zana, in plina emisiuneIar planul personal nu este singurul care i-a dat motive de fericire protagonistei noastre. Si cariera indragitei vedeta a inregistrat numeroase succese, cel mai mare fiind revenirea pe micile ecrane in calitate de amfitrioana a emisiunii „Pretuieste viata”, un proiect complex care aduce in fata publicului cazuri sociale emotionante.

Vedeta are contract pe un an si 10.000 de euro pe lunaSurse din postul tv care gazduieste productia sustin ca, in fiecare luna, dupa 12 ore de emisie in direct, Andreea isi imbogateste bugetul cu suma de 10.000 de euro, avand unul dintre cele mai mari salarii de pe statele de plata ale televiziunii publice! Mai mult, in ciuda barfelor ca show-ul ar putea fi scos din grila, ei bine, nu este deloc asa! “In momentul in care Andreea si-a negociat contractul, a pus niste conditii! A semnat pe un an, iar cel de al doilea sezon va incepe in februarie! In plus, ratingul este unul foarte bun si toata lumea este multumita!”, a spus o persoana extrem de implicata in acest proiect!