Gwyneth Paltrow si Chris Martin divorteaza dupa 10 ani de casnicie

6

Unul dintre cele mai importante cupluri de la Hollywood au hotarat sa divorteze, dupa ce au incercat mai mult de 1 an si jumatate sa isi salveze casnicia.

Casatoriti de mai bine de 10 ani, actrita Gwyneth Paltrow si solistul trupei Coldplay, Chris Martin, au hotarat sa se separe.

Cei doi s-au cunoscut dupa un concert Coldplay, in 2002, in Londra. Chris i-ar fi cerut asistentului sau sa o invite pe actrita in backstage, pentru a se cunoaste.

De atunci, cei doi au ramas impreuna, devenind sot si sotie la un an diferenta, in decembrie 2003. Cuplul are doi copii impreuna, Apple in varsta de 9 ani si Moses, in varsta de 7 ani.

In 2013, actrita a dat un interviu pentru revista Glamour in care sustine ca ea si Chris sunt ca orice alt cuplu, „au zile bune si zile rele”.

Anuntul a fost facut pe Goop.com.

„Inimile ne sunt pline de tristete, dar am decis sa ne separam. Am lucrat timp de mai bine de 1 an, uneori impreuna, alteori separat, pentru a vedea daca este posibil sa ne salvam casnicia, insa am ajuns la concluzia ca desi ne iubim, vom ramane despartiti.”

„Vom fi intotdeauna o familie, iar in unele moduri suntem mai apropiati decat am fost ianinte.  In primul rand suntem parinti a doi copii incredibili si va rugam de dragul lor ca intimitatea sa ne fie respectata… . „