Gwen Stefani a dezvaluit sexul viitorului ei copil

8

Cantareata Gwen Stefani, aflata intr-o stare avansata de sarcina cu cel de-al treilea sau copil, a dezvaluit vineri ca urmeaza sa nasca un baietel.

„Eram pregatita sa predau coroana (baietelului sau in varsta de sapte ani, Kingston, n.r.), dar cred ca sunt inca regina in casa. E baiat (…)”, a scris Gwen Stefani, vineri, pe platforma Instagram. Totodata, cantareata a postat pe Instagram o fotografie in care poarta pe cap o coroana de regina, potrivit contactmusic.com.

Gwen Stefani, in varsta de 44 de ani, care este si un designer de succes, impunandu-se in lumea modei cu linia de haine L.A.M.B., a afirmat recent ca adora sa fie mama si sa isi vada copiii crescand.

„E minunat sa fii mama, dar nu este tocmai cum te asteptai sa fie, e un proces treptat. La inceput, viata e la fel (…), dar pe masura ce copiii incep sa creasca, viata ti se schimba (…). Cand ai o familie, lucrul acesta te face sa patrunzi mai mult in lumea adulta”, a declarat cantareata.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, in 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara „Just a Girl” si „Don’t Speak”.

Cantareata mai are doi copii cu sotul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a casatorit in 2002: Kingston, in varsta de sapte ani, si o fetita, Zuma, in varsta de cinci ani.