Gina Pistol a gafat-o la poker: O sa am noroc in dragoste!

5

Fostul iepuras Playboy a fost vedeta unui eveniment care a avut ca subiect principal jocul de poker.

Jucatoare pasionata de texas’hold’em, Gina a fost cap de afis intr-o seara de poker inedita ca si loc de desfasurare, si anume Princess Club.

Alaturi de frumoasa blonda, care este o participanta activa in turneele de profil din Romania au mai participat si alte vedete cunoscute din showbiz-ul autohton precum Augustin Viziru, campionul la motociclism Catalin Cazacu, iar announcer-ul galei a fost nimeni altul decat actorul de stand-up comedy Dan Badea.

Cei 12 jucatori au fost impartiti la doua mese si si-au luat rolul in serios. Cea mai multa actiune a fost la masa unde se aflau Gina Pistol si „Varza”, fostul actor din reality show-ul „Taxi  Driver”. Dupa ce s-au contrat de mai multe ori pe parcursul serii, Ginuta a fost nevoita sa se recunoasca invinsa in fata oponentului sau, care nu a vrut sa cedeze in nici un fel. „N-am avut noroc la carti, dar eu am noroc in dragoste”, a comentat fostul iepuras Playboy la finalul evenimentului, dupa care s-a dedicat total distractiei. Gina a dansat pana dimineata in compania unor prieteni, incalzita si de niste shot-uri care i-au sporit cheful de petrecere.

sursa: wowbiz.ro