Gigi Becali a intrat in gura colegilor de puscarie de la Poarta Alba

5

De cand a fost transferat de la penitenciarul Jilava la Poarta Alba, in judetul Constanta, Gigi Becali a reusit sa-i irite pe unii detinuti carora, conform spuselor lui Miron Cozma, trecut si el in urma cu mult timp prin inchisorile din Romania, le-au fost ingradite anumite drepturi.

“Cand Becali iese la vizita, toti ceilalti detinuti sunt inchisi in celule. S-a cam strans surubul de cand Gigi a fost adus acolo, lucru care a reusit sa-i irite pe multi dintre cei aflati in detentie acolo, in regim deschis sau semi deschis”, a explicat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

Acesta este spatiul destinat detinutilor care vor sa faca exercitii fizice

Tot Miron Cozma a dezvaluit faptul ca Gigi nu se atinge de mancarea din penitenciar, hranindu-se doar din pachetele primite de-acasa. “Mancarea de-acolo este sub orice critica dar Gigi mananca doar din ceea ce primeste de-acasa. In general e mancare neperisabila, pe care el, la fel ca si ceilalti detinuti si-o depoziteaza in cambuza. Sunt niste sertare care apartin fiecarui detinut in parte”, a mai spus Cozma. Cum la Jilava, lui Gigi i se facea zilnic masaj, contra durerilor de spate, WOWbiz.ro va prezinta  o imagine inedita cu locul in care el va putea sa desfasoare anumite activitati sportive, acolo , existand si o masa ce poate fi folosita pentru masajele latifundiarului din Pipera.