Gigi Becali este grav bolnav. A slabit 19 kilograme!

7

Din luna mai a anului trecut, de cand a fost arestat, Gigi Becali a slabit 19 kilograme. Incercat de suferinta, boala, griji si sperante spulberate, latifundiarul din Pipera si-a pierdut pofta de mancare si s-a „uscat” pe picioare, ajungand piele si os.

Ultimul an a fost extrem de greu pentru Gigi Becali. Milionarul a avut nenumarate probleme cu legea, fiind condamnat in cele din urma la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare.

Din luna mai 2012, patronul Stelei a fost incarcerat mai intai la Jilava, iar mai apoi a fost mutat la Poarta Alba. Din acel moment, grijile au inceput sa il napadeasca pe Gigi Becali. Faptul ca nu mai detinea controlul absolut asupra afacerilor sale si ca nu se mai putea bucura de familia sa l-au macinat putin cate putin pe omul de afaceri, fapt care si-a pus serios amprenta asupra starii sale psihice, dar si asupra fizicului sau.

Plange cand aude vocea mamei la telefon!

La toate acestea s-au mai adaugat si probleme de sanatate pe care le are, dar si situatia delicata de la echipa de fotbal pe care acesta o detine, Steaua Bucuresti. Astfel, in numai opt luni, Gigi Becali a ajuns sa se usuce pe picioare si sa slabeasca aproape 20 de kilograme:

De cand problemele la spate s-au agravat, Gigi a mai slabit cinci kilograme. Are dureri atat de mari, incat nu are pofta de mancare. Are zile intregi cand aproape nu pune gura pe nimic.

Gigi sufera ingrozitor fara familia lui, plange de fiecare data cand vorbeste cu mama sa la telefon si nu rezista mai mult de doua zile fara sa auda vocea sotiei sale. Acum, el este cu 19 kilograme mai slab decat in momentul in care a intrat la inchisoare, a declarat un apropiat al familiei Becali, pentru CANCAN.RO.