Gigi Becali e dator vandut. Are credite de 2,5 milioane de euro!

7

Despre Gigi Becali se crede ca este genul de afacerist care jongleaza cu milioanele de euro, chiar si din spatele gratiilor. Si poate ca asa este, insa Gigi are fix aceleasi griji ca un om obisnuit – acelea de a transfera in conturile bancii o suma de bani echivalenta cu rata lunara.

Mai precis, Gigi Becali are trei credite mari si late, la o banca comerciala din Romania. Cel mai mare dintre acestea este in valoare de peste 2.000.000 de euro, iar cel mai mic de doar 40.000. In total, valoarea datoriei se ridica la aproape 2,5 milioane de euro, iar anul la care Gigi s-a imprumutat de la banca a fost 2007. La data respectiva, latifundiarul s-a obligat ca va plati esalonat toate datoriile in 5 ani, insa in 2012 el a cerut o prelungire de inca cinci ani, semn ca lucrurile nu au mers atat de bine financiar precum se astepta. Valabil si pentru creditul de 40.000 de euro, care inca nu a fost acoperit in intregime.

Noul termen limita stabilit cu banca este pentru 2017, cand toti banii ar trebui sa fie returnati, insa ramane de vazut daca acest lucru se va intampla. Gigi Becali este dupa gratii din primavara anului trecut si nu exista informatii despre cat de bine ii merg afacerile in perioada in care este incarcerat.