GALERIE FOTO Tandrete fara margini intre Gabi Cristea si Tavi Clonda intr-un club din Bucuresti

5

In ciuda barfelor si rautatilor, povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi urmeaza cursul firesc. Zilele trecute, cei doi indragostiti au fost surprinsi in ipostaze oarecum neasteptate petrecute intr-un club bucurestean.

otul s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, cand Gabi Cristea si-a insotit iubitul la un concert sustinut de acesta intr-un club din Centrul Vechi. Gabriela Cristea traieste concertul la maximumTavi Clonda canta privind fix spre Gabriela Cristea, care se afla la masa amplasata in fata sceneiA fost poate pentru prima data de cand sunt impreuna, cand vedeta Kanal D decide sa-si insoteasca partenerul „la treaba”, cand merge la cantarile pe care le are antamate. Dar, pentru ca era inceput de weekend si concertul urma sa aiba loc intr-un club din Centrul Vechi, Gabi a luat-o ca pe o iesire in oras si a decis sa-l insoteasca, ca doar nu are nimic de ascuns. Incantata de prestatia iubitului ei, Gabriela se ridica in picioare si il aplauda

Si asteapta ca acesta sa coboare de pe scenaSi bine a facut! Dupa cum se vede din imaginile surprinse de fotograful localului, „ieseala” a fost benefica si i-a priit Gabrielei, bruneta fiind toata numai un zambet. Naturala si degajata pentru o vedeta de calibrul sau, Gabriela nu s-a pozitionat in club intr-un colt ferit, de unde sa nu o poata vedea nimeni, ci s-a asezat aproape de scena, fredonand, dansand si aplaudand pe muzica cantata de Clonda si bandul sau. De doua luni, Gabi Cristea si Tavi Clonda formeaza un cuplu In scurt timp, atmosfera din club a devenit de-a dreptul incendiara, iar o parte din persoanele prezente au inceput sa danseze de mama focului. Insa surpriza serii a oferit-o tot Gabriela Cristea, la finalul concertului, vedeta Kanal D aruncandu-se in bratele iubitului ei pe care l-a sarutat aprins in mijlocul locatiei si de fata cu toata lumea.