Gabriela Cristea: Fostul meu sot m-a lovit de doua ori!

5

Gabriela Cristea este de luni bune unul dintre cele mai mediatizate personaje din showbiz, dar vedeta a trecut cu capul sus peste toate provocarile si toate intamplarile care i-au schimbat viata.

 

A inceput cu kilogramele care s-au topit incet-incet, a continuat cu divortul care a parut ca le da batai de cap protagonistilor, desi ambii au incercat sa vorbeasca fara sa spuna de fapt nimic despre adevaratele cauze.

 

Apoi, Gabi a revenit la televiziune si si-a gasit un pic de liniste chiar in ograda, alaturi de un barbat mai tanar decat ea cu cinci ani.

Toate au trecut si, desi mediatizat excesiv, divortul de Marcel Toader nu a lasat niciodata sa se afle care a fost momentul peste care Gabriela nu a mai putut sa treaca.

 

Dupa ce lucrurile pareau ca s-au mai linistit, iata insa ca vedeta vine cu o dezvaluire socanta in esenta, chiar daca banuita de toata lumea. In noul numar al revistei Ciao!, Gabi a marturisit ca a fost agresata fizic. La intrebarea daca poate sa spuna direct daca Marcel a lovit-o, raspunsul a fost foarte clar.

 

„Da, pot spune asta: Marcel m-a lovit de doua ori! Prima oara nu (l-am parasit). Dar a doua oara cand m-a lovit, l-am parasit”, a explicat vedeta. Gabriela spune ca acum e detasata de toate problemele legate de fostul mariaj, iar Marcel Toader ii e acum indiferent. Sursa: cancan.ro