Fuego, facut praf de Tudor Chirila! Cum i-a raspuns artistul! VIDEO

61

Tudor Chirila a facut show intr-un club din Capitala, dar in incheiere si-a batut joc de mama lui Fuego, facandu-l dobitoc pe artist.

Pentru a-si amuza publicul, Tudor Chirila a inclus in spectacol si un numar de stand up comedy.

„Pentru maicuta lui Fuego, va rog frumos, un moment de recu… de liniste! O sa cantam piesa «Perfect» in stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie sa acceptati. (…) El asteapta de la maicuta lui izbavire. Esti bun, baiatule, te iert! Perfeeect, asa a intrat tehnicianul Grasu’ cu cutitul peste mama lui Fuego. (…) Tare as vrea sa stiu ce a primit maicuta lui Fuego de Martisor”, a spus Chirila inainte de a parasi scena.

Contactat de „ring”, Fuego a reactionat surprinzator la adresa celui care l-a ironizat si jignit in public:

„Am incercat, pe parcursul timpului, sa ma pastrez departe de afirmatiile legate de colegii mei, de activitatea lor, cu atat mai putin de felul in care aleg sa se infatiseze in fata publicului. Nu stiu foarte multe despre iesirea lui Tudor Chirila, care probabil e o scapare fireasca a unui om spontan, cu fire ludica. Personal, nu il cunosc, dar il apreciez pentru determinarea de care a dat dovada, mentinandu-se in prim-plan artistic”.

Rar se intampla, mai ales in randul artistilor, sa se raspunda raului cu bine, dar Fuego nu face economie de cuvinte frumoase:

„Pot spune doar ca provine dintr-o familie de seama, fiind un actor talentat al Teatrului de Comedie, imbinand ambele componente foarte abil. Am urmarit-o pe mama sa, celebra actrita Iarina Demian, in nenumarate spectacole, atat in roluri sclipitoare in fata scenei, cat si in calitate de regizor de seama. De tatal sau, renumitul jurnalist Ioan Chirila, un simbol al domeniului, ma leaga amintiri speciale, cunoscandu-l in cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dansul. Am toata stima pentru aceasta familie de profesionisti din care face parte si Tudor si cred ca, prin toata munca depusa in timp, a reusit sa mentina standardele impuse de parintii sai, devenind, la randu-i, un simbol al generatiei sale. Umorul ne poate salva pe toti cand e facut fara intentii malitioase, cu bun-simt si spirit liber. Muzica e cea care ne poarta pe toti in viata si cea care, in cele din urma, va judeca vorbele”.

Sursa: realitatea.net