Fratele lui DiCaprio arestat in Texas. Uite de ce e acuzat!

5

Adam Farrar, fratele vitreg al actorului Leonardo DiCaprio, a fost arestat in statul american Texas, unde a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri si furt.

Potrivit site-ului RadarOnline.com, Adam Farrar a fost incarcerat in inchisoarea din Collin County, informeaza dailymail.co.uk.

Ambele capete de acuzare au fost formulate pe baza unor mandate de arestare emise de Procuratura din Los Angeles. Totodata, presa americana afirma ca fratele vitreg al actorului american este acuzat de hartuire prin telefon.

Daca va fi gasit vinovat, Adam Farrar, in varsta de 43 de ani, risca sa primeasca multi ani de inchisoare.

Iubita sa, Charity Moore, in varsta de 38 de ani, a fost la randul ei arestata cu o saptamana inainte de Farrar, fiind acuzata de posesie de droguri, furt si incalcarea legislatiei parentale, dupa ce fiica ei nu s-a mai prezentat la scoala, potrivit documentelor oficiale furnizate de penitenciarul din Collin County.

Adam Farrar si Charity Moore sunt incarcerati in aceeasi inchisoare, a precizat purtatorul de cuvant al serifului din acea regiune americana.

Cuplul are impreuna o fiica, Normandie, in varsta de sase ani, iar locul in care se afla aceasta in prezent nu este cunoscut de familia actorului Leonardo DiCaprio.

DiCaprio si Farrar erau destul de apropiati in trecut, fiind adeseori fotografiati impreuna la meciurile disputate de echipa de baschet Los Angeles Lakers si pe covorul rosu, la premierele unor filme produse la Hollywood. In ultimii ani, insa, relatiile dintre cei doi frati s-au deteriorat.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio a inceput sa isi doreasca sa devina actor dupa ce l-a vazut pe fratele lui vitreg construindu-si o cariera de succes jucand in reclame, filme si productii de televiziune in anii ’80.

Adam Farrar este cunoscut pentru rolurile interpretate in serialul stiintifico-fantastic „Battlestar Galactica” si in comedia cu accente dramatice „Eight is Enough”, produsa de postul ABC.

Totusi, dupa ce cariera lui DiCaprio „a decolat”, la sfarsitul anilor ’90, iar aceea a lui Farrar a cunoscut o traiectorie descendenta, lucrurile au evoluat in mod diferit pentru cei doi frati, care au crescut impreuna la Los Angeles, dupa ce mama lui Farrar, Peggy, s-a casatorit cu tatal lui DiCaprio, creatorul de benzi desenate George DiCaprio.

Din 2010, Adam Farrar a fost implicat in numeroase scandaluri si a ajuns de multe ori la tribunal, fiind acuzat de hartuire, posesie de droguri si medicamente prescrise, conducerea automobilului fara permis valabil si violenta domestica.

In 2000, cand DiCaprio se bucura de succesul filmului „Titanic”, Farrar era arestat si pus sub acuzare pentru tentativa de omor asupra iubitei sale de atunci si pentru proferarea unor amenintari cu tenta terorista. Adam Farrar a fost insa eliberat dupa 48 de ore, iar acuzatiile care ii erau aduse au fost retrase.