Fotografia asteptata cu sufletul la gura de fanii Alinei Eremia si ai lui Dorian Popa

4

Toate fanele serialelor „Pariu cu viata” si „O noua viata” au sperat inca de la primele episoade sa citeasca o stire in care relatia dintre Alina Eremia si Dorian Popa sa fie confirmata.

Aceasta nu a venit, insa cei doi au tot fost surprinsi in ipostaze care dau multe de inteles. Recent, Alina si Dorian s-au fotografiat in timp ce tanara artista il pupa pe obraz pe actor si, ca de obicei, reactia fanilor nu a intarziat sa apara.

Incantati de ceea ce vad, acestia s-au grabit sa comenteze: „Cu poza asta am murit. Sunteti asa de… draguti!”, „Cat sunteti de frumosi impreuna, tati!”, „De cand asteptam poza asta Va pupam si noi, si vrem mai des poze ca asta”, au scris o parte dintre ei.

Multi spera in continuare ca actorii lor preferati sa-si recunoasca sentimentele unul fata de celalalt. Ei s-au multumit insa pana acum sa dezvaluie doar: „Suntem de trei ani impreuna. Dupa trei ani impreuna putem sa ne jucam, cred ca putem si sa spunem ca suntem impreuna, ca nimeni nu mai stie. Suntem sau nu suntem…”.

„E una dintre cele mai lungi relatii ale noastre. Oricum e o enigma pentru toata lumea. N-am avea de ce sa mintim fanii si daca ar fi asa inseamna ca suntem foarte buni la asta”, a spus si Alina.

Voi ce parere aveti despre poza publicata de cei doi? Credeti ca au reusit sa tina secret pana acum faptul ca sunt impreuna? Crezi ca sunt doar prieteni buni?