FOTO Sotia lui Nicolae Guta si-a batut crunt copilul in vazul lumii!

9

Narcisa, sotia lui Nicolae Guta, se dezlantuie! Furiei devastatoare ii cade victima chiar baietelul pe care bruneta il are cu Regele manelelor! Scenele socante se petrec in vazul lumii.

Insotita de baietelul de 7 ani pe care il are impreuna cu „Regele manelelor”, bruneta ia magazinele la control, fara a avea vreun scop precis. Zilele trecute, dupa o astfel de promenada, Narcisa si fiul ei s-au oprit in zona restaurantelor, pentru a-si trage sufletul.

Cel mic nu avea stare, facand mici nazbatii specifice varstei, dar sotia lui Guta, cu nervii intinsi la maximum, a rabufnit si a inceput sa-si apostrofeze serios fiul. Vazand ca acesta nu reactioneaza in niciun fel, ba mai mult, ia in ras vorbele sale, Narcisa i-a aruncat cu o sticla de apa, de 0,5 litri, in cap! Noroc ca recipientul era gol, altfel cel mic ar fi avut serios de suferit.

Toata scena s-a petrecut sub privirile socate ale lui Daniel Prodan, fostul fundas al Stelei si al nationalei, care a ramas interzis vazand furia cu care femeia a directionat sticla spre baiatul sau. Angajatii magazinelor din respectivul mall sustin ca nu este prima data cand Narcisa isi varsa furia pe copil, ea oferind de-a lungul timpului si alte scene asemanatoare, incheiate cu tipete si amenintari la adresa celui mic.