FOTO Reclama topless la sicrie in Polonia. Biserica face scandal!

7

Cel mai mare producator polonez de sicrie reuseste, pentru al patrulea an consecutiv, sa atraga asupra sa mania Bisericii Catolice. Motivul este faptul ca reclama produselor sale, realizata de tinere in ipostaze topless, nu este pe placul Bisericii.

Lindner, una dintre cele mai mari firme producatoare de sicrie din Polonia, a ales acum patru ani o modalitate neconventionala de a-si promova produsele: crearea unui calendar. Numai ca diferentele dintre primul calendar, aparut in 2010, si cel de anul acesta, sunt uriase. Daca in anii anteriori sexualitatea era doar sugerata in imaginile calendarului, anul acesta modelele pozeaza topless.

Anul acesta, reclama este topless, ca sa nu zicem chiar nuda!

Zbigniew Lindner, proprietarul firmei, a declarat presei ca ideea producerii calendarului i-a apartinut fiului sau, iar el a fost de acord. „Am vrut sa facem un lucru pe jumatate serios, pe jumatate distractiv, in care sa aratam frumusetea femeilor din Polonia, dar si frumusetea sicrielor produse de noi”, a spus Lindner.

„Vrem sa aratam ca un sicriu nu este un simbol religios, ci un produs, care are nevoie de piata de desfacere si de promovare. De ce oamenii s-ar teme mai mult de un sicriu decat de imbracamintea de lux sau de bijuterii?”

Anul trecut a fost la moda bodypainting-ul!

Calendarul reprezinta pentru Lindner, pe langa un mijloc de promovare a afacerii, si o modalitate de a-si spori veniturile, cei interesati putand comanda unul de pe site-ul companiei.

Editia din 2012 a fost mai cu… perdea

La fel ca in anii trecuti, dar parca intr-o masura mai mare, a venit rapid si replica Bisericii Catolice, care a condamnat aparitia noului calendar. Un purtator de cuvant al acesteia a spus ca moartea unui om trebuie tratata cu solemnitate, nu „amestecata cu sexul”, cum face acest „nepotrivit” calendar.

Biserica Catolica si invataturile sale este cea care sustine polonezii de secole, insa, desi 93% dintre polonezi sunt catolici, din ce in ce mai putini dintre acestia merg regulat la biserica iar unii dintre ei chiar au inceput sa puna la indoiala tabuurile privind sexualitatea promovate de aceasta religie.