FOTO Pamela de Romania si-a tras un prieten de bani gata

10

Simona Trasca s-a indragostit din nou! Blondina s-a cuplat cu Franco, fiul unui cunoscut om de afaceri din Timisoara! Baiatul este mostenitorul unui imperiu financiar, cu o avere estimata la zeci de milioane de euro!

In sfarsit a dat norocul peste Pamela de Romania! De putin timp, ea se afiseaza alaturi de un baiat mult mai tanar decat ea, dar cu un tata putred de bogat!

Franco, noul iubit al blondinei, este mezinul lui Dragos Mihai, zis si Baronu’, un milionar de pe malurile Begai, care detine un complex hotelier pe calea Lugojului, dar si alte unitati de cazare! Baronu’ are proprietati si in alte orase, estimate fiecare la peste 3 milioane de euro, iar baietii lui traiesc pe picior mare si nu se sfiesc sa isi arate bogatia! trasca2

Franco este tot timpul pus la patru ace! Nu ii lipsesc niciodata costumele de fite, accesoriile fine, precum ceasurile sau esarfele de matase, si ii place sa iasa in evidenta ori de cate ori isi face aparitia undeva! In plus, ii place sa calatoreasca peste tot in lume, dar in special in Europa! De altfel, pe adresa lui de facebook si-a postat o fotografie de la Venetia, unde a petrecut un weekend in apartamentul prezidential al celebrului hotel “Danieli”, in care, surpriza, s-a filmat pelicula “The Tourist”, cu Angelina Jolie si Johhy Deep, iar o camera simpla acolo costa “doar” 9900 de euro!trasca3

Acestea fiind spuse, sa vedem insa cat va reusi Trasca sa il tina langa ea pe baiatul de bani gata, care, culmea, este doar cu trei ani mai mic decat baiatul sau, anunta wowbiz.ro.