FOTO Gabriela Cristea in culmea fericirii in bratele lui Tavi Clonda

22

La cateva luni de la divortul de Marcel Toader, Gabi Cristea s-a aratat dispusa sa iubeasca din nou. Si iata ca acum traieste pe deplin aceste sentimente, fiind evident faptul ca se simte cu adevarat fericita alaturi de noul ei iubit si coleg de platou, solistul Tavi Clonda.

Cum le place, inca, sa fie discreti cu povestea lor de dragoste, Gabi Cristea si Tavi Clonda au preferat sa-si petreaca weekendurile departe de agitatia Bucurestiului. Si, scapand de ochii insistenti ai curiosilor, dar si de blitz-urile aparatelor de fotografiat, cei doi au reusit enorm de mult sa se apropie, fotografiile in posesia carora au intrat reporterii WOWbiz.ro fiind graitoare.

Imbracati lejer, cei doi s-au plimbat numai tinandu-se de mana, s-au tachinat precum adolescentii, iar Gabi are, in permanenta, un zambet larg, in compania iubitului ei. Arata exact ca o adolescenta indragostita, total lipsita de griji si fara sa se gandeasca vreo clipa ca vreun inconvenient ar urma sa apara in povestea ei de dragoste.