FOTO Asa arata iubita lui Varciu nefardata. Iti mai place de ea?

10

Daca la nunta lui Cove a apelat la un ruj rosu, foarte puternic, sa-i scoata in evidenta buzele, la spectacolul „Menage a trois” iubita lui Liviu Varciu a optat pentru stilul natural, fara pic de fard pe ten.

Liviu Varciu e un barbat norocos! S-a indragostit din nou de o tanara foarte frumoasa iar relatia evolueaza cu pasi repezi. Prezentatorul de la „Roata Norocului” a mers insotit de noua iubita la ziua lui Cornel Pasat, la nunta colegului sau Gabriel Covesanu, dar, cel mai important, i-a facut cunostinta cu fiica sa, Carmina, care a indragit-o imediat.

Mai mult, bruneta a insotit-o pe mostenitoarea vedetei Kanal D la piesa „Menage a trois” unde Liviu este protagonist alaturi de Ioan Isaiu si Ioana Nedelea. Cele doua spectatoare s-au amuzat copios de tentativele lui „Norman”, interpretat de Varciu, de a o cuceri pe „Sophie iar la final au aplaudat cu patos minute intregi.iubita lui varciu  2

Tanara care i-a cucerit inima lui Liviu Varciu prefera stilul natural, se machiaza foarte rar, iar la spectacolul iubitului ei a mers complet nefardata, dezvaluind un ten impecabil fara artificii feminine, conform wowbiz.ro.